OVER FLEXTENDED

FLEXTENDED: De flexibele partner voor uw bedrijf
Flextended wordt gekenmerkt door een persoonlijke bedrijfsvoering, eerlijkheid en het nakomen van afspraken. Door jarenlange ervaring in ons werkgebied zijn wij in staat snel en doelgericht te schakelen. Flextended biedt professionele en volledig gecertificeerde vaklieden aan. Hierdoor staan wij garant voor maximaal resultaat.

WERKWIJZE
Flextended beschikt over een uitgebreid bestand van vakkundige vaklieden. Deze vaklieden zijn specialisten die naast tijdelijke projecten worden ingezet op langdurige projecten bij gerenommeerde bedrijven. Flextended besteedt veel aandacht aan de relatie met haar connecties. Wij dragen zorg voor het vinden van professionele kandidaten en eventueel loontechnische aspecten door middel van samenwerking met derde gecertificeerde partijen.

SPECIALISATIE
Wij helpen u graag met het werven vaklieden dat een werkelijke bijdrage kan leveren aan uw productiviteit. Flextended is gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden in de Bouw en Industrie.

Bijvoorbeeld: timmerlieden, betontimmerlieden, schilders, bouwplaatshulpen, dakdekkers, stukadoors, tegelzetters, schoonmakers, uitvoerders, werkvoorbereiders, projectleiders en calculators.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken per email: info@flextended.com of neem telefonisch contact met ons op: 076-532 15 11.