OVER FLEXTENDED

FLEXTENDED: De flexibele partner voor uw bedrijf
Flextended wordt gekenmerkt door een persoonlijke bedrijfsvoering, eerlijkheid en het nakomen van afspraken. Door jarenlange ervaring in ons werkgebied zijn wij in staat snel en doelgericht te schakelen. Flextended is VCU gecertificeerd, u bent dus verzekerd van professioneel en gecertificeerd personeel. Hierdoor staan wij garant voor maximaal resultaat.

WERKWIJZE
Personeel op uitzendbasis is ideaal voor projecten of werkzaamheden van tijdelijke aard. Flextended beschikt over een uitgebreid bestand van vakkundige flexwerkers. Onze medewerkers zijn specialisten die naast tijdelijke projecten worden ingezet op langdurige projecten bij gerenommeerde bedrijven. Flextended besteedt veel aandacht aan de relatie met haar medewerkers. Wij dragen zorg voor het vinden van professionele kandidaten en de loontechnische aspecten.

SPECIALISATIE
Wij helpen u graag met het werven van personeel dat een werkelijke bijdrage kan leveren aan uw productiviteit. Flextended is gespecialiseerd in het plaatsen van personeel in de Bouw en Industrie.

Bijvoorbeeld: timmerlieden, betontimmerlieden, schilders, bouwplaatshulpen, dakdekkers, schoonmakers, uitvoerders, werkvoorbereiders. projectleiders en calculators.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken per email: info@flextended.com of neem telefonisch contact met ons op: 076-532 15 11.